Skydda dina böcker!

Har du en litteratursamling som riskerar att bli skadad för att ditt hus drabbas av fukt? Det behöver inte vara så. Du kan få professionell hjälp från kompetensplatslageri.se/ och deras kunniga hantverkare.

Skydd för det du tycker är värdefullt

Vissa tänker att det bara är saker med ett riktigt ekonomiskt värde som spelar roll. Då tänker de på gamla saker som går att sälja på auktion och där det går att få bra betalt. Men det är inte alltid de saker som har det högsta andrahandsvärdet som är de som betyder mest för dig. Kanske har du en boksamling med litteratur som din farmor och farfar skaffade när de nyss flyttat till Sverige, eller så har du samlat på litteratur i hela ditt vuxna liv. Oavsett varför din samling av litteratur är viktig för dig så är den värd skydd. Till exempel kan det vara att finnas i en byggnad utan fukt. Låt kompetensplatslageri.se/ titta på problemet och avgöra vad det är som behöver göras.

Taket är ett riskområde

Många fuktskador beror på skador på taket. Det kan vara att takplattor gått sönder eller att det blivit mossa eller annan växtlighet som gör att fukt kan ta sig in. Det kan till och med vara så att du skadat något utan att märka det, när du klättrat upp på taket för att åtgärda ett problem. Låter du istället professionella hantverkare som de från kompetensplatslageri.se/ ta sig upp på taket behöver du inte vara rädd för att något ska skadas istället för åtgärdas. Du kan få en bedömning av någon med erfarenhet och kompetens och också få taket reparerat eller omlagt när det behövs. På det sättet kan kompetensplatslageri.se/ göra att du får ett tak av högsta kvalitet. Både du och din litteratur kommer må bättre av att vara i en fastighet utan problem med fukt och risk för mögel.