Skriv din bok på ett coworking-kontor

Håller du på att skriva en bok och gör det på hemmaplan men har svårt att koncentrera dig på skrivandet? Då kan det vara en bra idé om du överväger att hyra en kontorsplats på ett coworkingställe. Men om du inte har hyrt en kontorsplats förut kan det vara svårt att veta hur du går tillväga för att hitta ett kontorshotell och därför kan du nedan få information om det.

Hitta ett kontorshotell

Oavsett var i Sverige du befinner dig så finns det oftast flera kontorshotell att välja bland. Men det kan vara särskilt svårt att välja om du bor i en större stad eftersom det finns flera olika coworkingställen att välja bland. Ett bra exempel på ett företag som erbjuder kontorshotell och mötesrum är Helio. Genom att gå in på https://helio.se/sv/ kan du enkelt se var i landet de finns och vilka tjänster de erbjuder. Där kan du läsa mer om vilka olika typer av kontorsplatser som finns att välja bland och mer om deras olika ställen.

När du har hittat ett ställe i närheten av dig och skaffat ett medlemskap kan du genast börja att arbeta med din bok på kontoret. Förutom att du får tillgång till bra lokaler så har du också möjlighet att knyta nya bekantskaper. På ett kontorshotell kan vem som helst hyra en plats och du kommer komma i kontakt med både egenföretagare, frilansare och kanske även en och annan författare som du kan bolla idéer med.