Så inreder du din skrivhörna

Oavsett om du redan har hittat guldbiljetten in i litteraturens värld eller inte, behöver du som aspirerande författare en egen skrivhörna. Har du tur kanske du till och med har ett helt rum till ditt förfogande.

Det optimala är naturligtvis att ha ett kontor där du kan skriva i lugn och ro, men författarstilen är helt individuell. För en del författare går det alldeles utmärkt att skriva i soffan i vardagsrummet, medan andra behöver komma hemifrån för att inspirationen ska flöda. Alla författare behöver dock tillgång till kontorsmaterial i form av skrivarpapper, kollegieblock, pennor, pärmar och en hel del annat. Du hittar allt kontorsmateriel du behöver och lite till på kontorsmaterial.se. Du får dessutom snabba leveranser, låga priser och personlig kundtjänst.

Hitta din egen författarstil

Idag är det många som drömmer om att bli författare och få möjlighet att ge ut en alldeles egen bok. Det är dock inte helt lätt, men om du bara hittar din unika röst och tar det första steget kan du lyckas. Du behöver också ta reda på vilken miljö som inspirerar dig för att du ska komma åt din kreativa ådra. När du väl vet hur du behöver ha det för att prestera på topp ska du satsa på ett ergonomiskt skrivbord, en skön stol och en dator. Oavsett var du väljer att arbeta behöver du kunna bearbeta ditt manus och då är det lättare att använda ett ordbehandlingsprogram.

Många författare tycker om att besöka platser som deras karaktärer vistas i för att göra berättelsen så trovärdig som möjligt och då kan det vara bra att alltid ha ett anteckningsblock i handväskan samt penna och gärna en lätt och smidig laptop. Oavsett om ditt kontor är där du befinner dig för stunden eller om du vill ha ett hemmakontor måste du inreda det så att det passar din kreativa process.