Kontakt Tusculum förlag

Här hittar du all information som du kan tänkas behöva för att komma i kontakt med oss på Tusculum förlag, oavsett vad ditt ärende gäller. Vi ser till att alltid hålla denna kontaktsida uppdaterad med aktuell information som emailadress, hemsida och telefonnummer till oss. Du hittar även information om hur du gör för att följa oss på sociala medier och var du kommer att hitta oss. Om du har några frågor angående någonting är du alltid välkommen att kontakta oss på Tusculum förlag och vi ser till att svara dig så fort som vi kan och har möjlighet.

Ibland kan det krävas efterforskning för att vi ska kunna svara på vissa frågor och därför kan svaret ibland dröja. Vi hoppas att du har överseende med detta. Om du mailar till oss på Tusculum förlag får du räkna med att det kommer att ta minst ett dygn för Forum_vydavtsiv_2014_(14)oss att besvara ditt mail. Det kan mycket väl ta längre tid och om du känner att du behöver snabba svar från oss rekommenderas du att ringa. Du kan även skicka ett email med ditt telefonnummer om du inte kommer fram till oss, så ringer vi upp dig så fort som vi kan.

Vi gör det bästa för att du alltid ska få svar snabbt, men då Tusculum förlag är ett litet förlag hoppas vi att du har överseende med detta. Vi gör alltid vårt bästa för att besvara din kontaktförfrågan så snabbt som vi ser den. Ibland kan det hända att vi behöver ringa upp dig för att besvara frågan eller att det kommer att krävas flera mail för att du ska ha fått alla dina svar. Detta gäller främst för dig som är intresserad av att ge ut en bok eller bli en del av Tusculum förlag. Kontakta oss redan idag så påbörjar vi ett samarbete.