Forum på Tusculum förlag

För dig som är inloggad på Tusculum förlag finns det även ett forum. För att du ska kunna vara delaktig i forumet krävs det att du är medlem, men du kan även ta del av forumet och dess diskussioner enbart genom att surfa runt på hemsidan. För att du ska kunna kommentera krävs det dock att du är medlem. Du registrerar snabbt och kostnadsfritt ett medlemskap på vårt förlag och då kan du dessutom få erbjudanden skickade till din emailadress. Utöver detta kan du även välja att få de allra senaste nyheterna om oss skickade till dig när du registrerar dig.

Detta är valfritt och om du inte vill ha mail från oss så ser du till att inte bocka i den rutan. På vårt forum kan du diskutera böcker med andra läsintresserade och du kan även diskutPublisher's_Forum_2013era allt det som hör läsning till och givetvis. Du kan självfallet liksom i alla andra internetforum även skapa egna ämnen. Detta är ett enkelt och bra sätt för dig att komma i kontakt med andra bokintresserade och om du till exempel behöver boktips är det hit som du ska vända dig. Du kanske vill ha en bokcirkel online? Allt är möjligt när det kommer till internetforum och det blir helt enkelt vad du gör det till.

I vårt forum följer alla medlemmar svensk lag och tar eget ansvar för sina kommentarer. Det innebär att det inte är tillåtet att till exempel kränka någon eller förtala någon. Påhopp är inte heller tillåtet och det är alltid författaren bakom varje inlägg som är ansvarig inför svensk lag. Tusculum förlag tar inget ansvar över det som du skriver på ett internetforum, men tar sig rätten att radera och plocka bort olämpliga kommentarer samt stänga av medlemmar som på ett eller annat sätt inte följer reglerna.