Författare hos Tusculum förlag

Vi på Tusculum förlag ger ut böcker av särskilda svenska författare. Bland de författare som vi ger ut finner du Thomas Nydahl, Ami Lönnroth, Petra Jankov Picha, Anders R Olsson, Lillian Edvall, Birgitta Allmo, Ingela Svensson, Christer Hermansson, Karin Stendsdotter, Gullan Sköld, Kristina Sigundsdotter och Helena von Hofsten. Dessa är de författare som du kan känna dig helt säker på att hitta från oss. Du kan även läsa uppdateringar om dessa författare direkt på vår hemsida och därmed ävbooks-315393_960_720en om de kommande nyheter som de kommer att släppa.

Om du är intresserad av att bli publicerad av oss är du alltid välkommen att höra av dig. Vi kan aldrig garantera att du kan bli en av våra författare eller att vi kommer att ge ut dina böcker gratis, men vi trycker dock böcker från betalande författare och är därför ett utmärkt sätt för dig som ny författare på marknaden som vill komma i tryck. Vi ser till att alltid ge de nya författare som vänder sig till oss en chans och om vi ser en fantastisk potential i dig kanske du har en chans att få dina verk tryckta.

Om du är en redan etablerad författare som vill bli tryckt är du även välkommen att höra av dig till vårt förlag, så kommer vi att hjälpa dig på bästa sätt som vi kan. Vi på Tusculum förlag tycker om att arbeta med kunniga författare så att vi tillsammans kan bidra till att Sverige blir mer kulturellt och dessutom täcka alla läsintresserade i Sverige. Det är av många anledningar viktigt att även svenska författare får chansen att komma till tryck, då allt fler böcker bara översätts från engelskan och chansen blir mindre för den svenska författaren att överleva. Hör därför av dig så påbörjar vi ett förhoppningsvis mycket lyckat samarbete framöver.