Beställ från Tusculum förlag

Här hittar du information om hur du ska göra när du vill beställa en bok från oss. Du kan köpa böcker direkt från oss på Tusculum förlag genom att skicka ett mail till oss. Dina böcker kommer då att levereras med en faktura inom en vecka. Detta är för tillfället det enda betalningsalternativ som vi kan erbjuda dig, men om det verkligen inte fungerar för dig så kan du höra av dig till oss innan du gör Sistema_de_preparación_de_pedidos_pick_to_lightdin beställning, så kan vi se vad vi kan göra för att hitta ett mer lämpligt alternativ för just dig som vill beställa.

Alla böcker levereras inom en vecka och priserna som du hittar på böckerna i vår bokhandel inkluderar moms. Om du enbart beställer en bok kommer du dessutom att debiteras på 30 kronor för frakten. Om du väljer att beställa fler böcker kommer du istället att debiteras den faktiska fraktkostnaden för böckerna som du beställer. Det är med andra ord mer lönsamt för dig att beställa flera böcker när du beställer från Tusculum förlag. Om du beställer från utlandet kommer du även att debiteras den faktiska fraktkostnaden som det kostar för oss att sända beställningen till det land som du vill ha boken skickad till. Om du vill veta hur mycket detta kostar innan eller önskar ett visst typ av fraktmedel bör du höra av dig till oss innan du gör din beställning.

När du har mottagit din faktura är det alltid 10 dagar betalningsvillkor. Det innebär att efter att du har mottagit din beställning behöver betalningen vara oss tillhanda senast 10 dagar efteråt. Mer information om detta och mer exakta datum kommer att finnas på din faktura. Om du har några frågor angående din beställning ska du alltid höra av dig till oss med samma mailadress som du använde vid beställningstillfället.